ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΛΟ, Αργολίδα - Που Βρισκόμαστε & Πληροφορίες για το Ταξίδι σας

Το ξενοδοχείο Τολό βρίσκεται στο Τολό, Αργολίδας μόλις μιάμισι ώρα ταξίδι από την Αθήνα με το αυτοκίνητο.

Αν πρόκειται να ταξιδέψετε οδικώς, κάντε κλικ στο χάρτη του Google παραπάνω για να δείτε την ακριβή θέση στο Τολό και οδηγίες για την οδήγηση.

Αν επιθυμείτε πληροφορίες για δρομολόγια λεωφορείων και διαδρομές στην Πελοπόννησο ανατρέξτε στον ακόλουθο δικτυακό τόπο: www.ktel-argolidas.gr.

Πληροφορίες για δρομολόγια τρένων στην Ελλάδα από το αεροδρόμιο προς Κόρινθο μπορείτε να βρείτε στην ακόλουθη ιστοσελίδα: www.trainose.gr

Στο ξενοδοχείο Τολό είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου για λογαριασμό σας με αξιόπιστες τοπικές επιχειρήσεις, μεταφορά με ταξί από οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα και λεωφορεία για τις μεταφορές από την Αθήνα / Καλαμάτα και τοπικές εκδρομές. Παρακαλώ ρωτήστε μας για λεπτομέρειες.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες για την οργάνωση του ταξιδιού σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Το ξενοδοχείο Τολό είναι ειδικός στο να καταστήσει τις διακοπές σας, το ταξίδι της ομάδας ή του γκρουπ σας στην Ελλάδα μια άνετη και αξέχαστη εμπειρία!